Συντελεστές 746

ΚΩΔ746
ΟνοματεπώνυμοΠιτσιλλίδης, Ευέλθων Γ.
Φωτογραφία
Ψευδώνυμα και άλλα ονόματαΤ. Ν.
Χρονολογία γέννησης
Χρονολογία θανάτου
Τόπος γέννησης
Υπηκοότητα
Θρήσκευμα
Εθνοθρησκευτική κοινότητα
Μητρική Γλώσσα
Άλλες Γλώσσες
Τόποι που έζησε - μετακινήσεις
Επάγγελμα
Βιογραφικό
Total 3 items.

Συγγραφέας

#ΆρθροΕπεξεργασίαΕπεξεργασίαΣχόλια
1Θαρθή καιρόςΆρθρουΣχέσηςΓλώσσα άρθρου: Δημοτική. Το ποίημα του Ευέλθοντος Γ. Πιτσιλλίδη εντάσσεται στη μόνιμη στήλη του Μικρασιατικού Ημερολογίου "Ποιήσεις". Η διεύθυνση του ημερολογίου καλωσορίζει το ποιητικό ταλέντο του νεαρού φοιτητή της Νομικής, ενώ παράλληλα σχολιάζει την πραγματεία που δημοσίευσε ο ίδιος στο περιοδικό "Πανελλήνιος Επιθεώρησις", η οποία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τον τύπο της ελεύθερης Ελλάδας. Εν Λεμεσώ (Κύπρου) 1909.
2ΣτίχοιΆρθρουΣχέσηςΓλώσσα άρθρου: Δημοτική. Το ποίημα του Ευέλθοντος Γ. Πιτσιλλίδη εντάσσεται στη μόνιμη στήλη του Μικρασιατικού Ημερολογίου "Ποιήσεις". Η διεύθυνση του ημερολογίου καλωσορίζει το ποιητικό ταλέντο του νεαρού φοιτητή της Νομικής, ενώ παράλληλα σχολιάζει την πραγματεία που δημοσίευσε ο ίδιος στο περιοδικό "Πανελλήνιος Επιθεώρησις", η οποία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τον τύπο της ελεύθερης Ελλάδας. Εν Λεμεσώ (Κύπρου) 1909.
3Στην ΆνοιξηΆρθρουΣχέσηςΓλώσσα άρθρου: Δημοτική. Το ποίημα του Ευέλθοντος Γ. Πιτσιλλίδη εντάσσεται στη μόνιμη στήλη του Μικρασιατικού Ημερολογίου "Ποιήσεις". Η διεύθυνση του ημερολογίου καλωσορίζει το ποιητικό ταλέντο του νεαρού φοιτητή της Νομικής, ενώ παράλληλα σχολιάζει την πραγματεία που δημοσίευσε ο ίδιος στο περιοδικό "Πανελλήνιος Επιθεώρησις", η οποία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τον τύπο της ελεύθερης Ελλάδας. Εν Λεμεσώ (Κύπρου) 1909.