| ID | 6891 |
|---|---|
| Τίτλος | Οικιακόν τμήμα |
| Υπότιτλος/οι | Τα γεύματα |
| Έκδοση | Βοσπορίς |
| Πρωτότυπο | Ναι |
| Μεταφρασμένο | Όχι |
| Τίτλος πρωτότυπου (για μεταφρασμένο) | |
| Γλώσσα πρωτότυπου | Eλληνική |
| Συγγραφέας πρωτότυπου (για μεταφρασμένο) | |
| Σχόλια | |
| Στοιχεία βιβλιογραφικής αναφοράς | Έτος ΣΤ, τχ. 22 (Ιανουάριος 1905), σ. 259 |
| Περίληψη | Το άρθρο παρέχει συμβουλές προς την οικοδέσποινα για το πώς να οργανώσει ένα δείπνο. Εξηγεί ότι η επιτυχία ενός γεύματος εξαρτάται από τη δεξιότητα της οικοδέσποινας και δίνει έμφαση στη διακόσμηση, την επιλογή των προσκεκλημένων, τη διάταξη των θέσεων και τον αριθμό των καλεσμένων. Επίσης αναφέρει και συνταγές μαγειρικής. |
| # | Κατηγορίες |
|---|---|
| 1 | 41 Οικιακή οικονομία («Γυναικεία» Θέματα) |
| # | Συγγραφέας |
|---|---|
| 1 | Πρεβεζιώτου, Αγλαΐα Λ. |

© Γ.Α. 2025